Raskaan kaluston korjaamo Riikonen

RIIKONEN -konserni


Olemme puutavara-, metsäenergia- ja sorapäällirakenteiden suunnitteluun, tuotantoon ja kokoonpanoon erikoistunut yritys sekä merkkivapaa raskaan kaluston korjaamo. Olemme kansainväliseksi toimijaksi kasvanut perheyritys, jonka toiminnasta vastaavat edelleen neljä perustajaveljestä: Jari, Keijo, Timo ja Juha Riikonen.


Joensuussa Itä-Suomessa yli 30 vuotta toimineeseen konserniimme kuuluvat Konekorjaamo Riikonen Oy, KKR Steel Oy sekä CNC Machining Oy. Yritystemme toimitilat sijaitsevat samassa pihapiirissä Helatiellä Joensuussa, sekä lisätuotantotilat Ylämyllyllä vartin ajomatkan päässä. Markkina-alueitamme ovat Suomen lisäksi mm. Venäjä, Valko-Venäjä, Viro, Ruotsi ja Englanti.


Korjaamopalvelumme kattavat raskaan kaluston huollot, korjaukset, katsastukset ja varaosat – nämäkin kaikki saman katon alta! Olemme osa kansainvälistä TOP TRUCK -korjaamoketjua ja KESLA -nostureiden virallinen asennus- ja huoltopiste jo vuodesta 1993 lähtien.


Kaikki konsernimme yhtiöt toimivat kone- ja metalliteollisuudessa omilla erikoistumisalueillaan. Toimimme siis tiiviissä yhteistyössä keskittyen kukin omiin vahvuuksiimme. Näin varmistamme, että jokainen RIIKO® -tuotteen vaihe on asiantuntijan toteuttama ja tuotantoprosessi hallittu, saumaton ja kustannustehokas.


Tavoitteenamme on tehdä asiakkaidemme työstä helppoa, nopeaa, turvallista ja kustannustehokasta. Jatkuva tuotekehitys yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä uusimman teknologian hyödyntäminen tuotannossa ja kokoonpanossa takaavat, että pystymme vastaamaan kuljetusalan muuttuviin vaatimuksiin.