Tamtron vaa'at

Olemme Tamtron Timber puutavaranosturivaakojen virallinen jälleenmyyjä.
TAMTRON

Tamtron on punnitusalan edistyksellinen tuotevalmistaja ja punnitustiedon hallintapalvelujen palveluntarjoaja, joka on sitoutunut laadukkaaseen ja vastuunkantavaan palveluun. Tamtron on luotettava kumppani vaativiin punnitusratkaisuihin yli 40 vuoden kokemuksella.


TAMTRON TIMBER PUUTAVARANOSTURIVAAKA

Puutavara-autoilijoiden käyttöön suunniteltu vaaka punnitsee kuormat noston aikana tarkasti ja luotettavasti. Tamtron Timber -puutavaranosturivaa’an avulla auto voidaan lastata tarkasti täyteen, sallittuja painorajoituksia ylittämättä, jolloin jokainen kuorma on optimaalinen. Kustannustehokkuus paranee, kun turhilta ajokierroksilta vältytään. Helppokäyttöinen Timber -vaaka on suunniteltu nopearytmiseen kuorman tekoon.


PUNNITUSTIEDONHALLINTA

Tamtron Timber -puutavaranosturivaa’an avulla samaan kuormaan voidaan lastata useiden metsänomistajien puita ja niiden painot voidaan tallentaa vaakaan omistajakohtaisesti reilun pelin varmistamiseksi. Tiedot tehdyistä punnituksista voidaan tallentaa tarpeen mukaan myös nippukohtaisesti, kokonaismäärän mukaan tai eri materiaalien määrät erotellen. Punnitustieto saadaan siirrettyä vaa’asta metsäyhtiöiden järjestelmiin, niiden kanssa yhteensopivassa sähköisessä XML-muodossa.


TAMTRON TIMBER CLASSIC

Tuttu, jo vuosia alan käytössä toimivaksi todettu Tamtron Timber Classic -malli on luotettava ja tarkka vaaka, jonka käyttövarmuus ja -mukavuus tunnetaan laajalti ammattilaisten keskuudessa.

  • Tarkkuus 1-2 % kokonaiskuormasta
  • Nopea ja helppo asentaa ja huoltaa
  • Liitetään nosturin hydrauliikkaan

Kaikkien Tamtron Timber -vaakamallien toimitukseen sisältyy riipuke, josta on saatavilla useita eri malleja ja kokoja. Vakiotoimitus sisältää 3 tonnin vakioriipukkeen.


EDUT:

  • Tarkka punnitustulos
  • Laaja muisti erilaisiin käyttötarkoituksiin
  • 9 muistipaikkaa
  • Riipuke sopii valtaosaan nostureista, useita malleja ja kokoja
  • USB-muisti ja metsäyhtiöiden järjestelmien kanssa yhteensopiva XML-tiedonsiirto


Lisätietoja tuotteista https://www.tamtrongroup.com/fi/product/tamtron-ti...


Kysy lisää!


Esko Leinonen

Myyntipäällikkö

0504775918

esko.leinonen@riiko.fi