RIIKO®-tuotteet

Erilaisten perävaunujen, trailereiden ja lavettien valmistus ja korjaaminen on tänä päivänä tärkeä osa Konekorjaamo Riikosen liiketoimintaa. Niitä valmistetaan ja muutoskorjataan räätälöitynä urakoitsijoiden erikoistarpeisiin.

RIIKO® Energy truck

RIIKO® Energy Truck on minkä tahansa kuorma-automerkin "nuppiin" sopiva perävaunu. Lavan pituus voi olla 6-8 m ja korkeus autosta riippuen 3-3,2 metriä. Uuden auton varusteluun sisältyy useimmiten apurunkopaketti, hydrauliikkajärjestelmä sekä nosturin kiinnitysrakenne. Käytetyn "nupin" tai esimerkiksi vanhaan puutavara-autoon tehtävä uusi varustelu räätälöidään tarpeen mukaan.

RIIKO® Energy Truck on kehitetty optimaaliseksi keveyden ja tilavuuden suhteen. Kuormausta helpottaa lavan sisään liukuva rakenne. Energy Truck -varustelu sopii monenlaisiin kuljetuksiin, joihin kaivataan maksimaalista tilavuutta esim. turve-, hakkuujäte- ja energiapuukuljetukset.

RIIKO® Energy trailer

RIIKO® Energy Trailer on puolestaan monikäyttöinen perävaunu, jossa voit hyödyntää lakisääteisen maksimipituuden (13,6 m) ja lasti on silti helppo kuormata sisään liukuvan lavan ansioista. Tutustu toteutettuihin Energy Truck - ja Energy Trailer -varustelupakettiin kuvagalleriassa.

RIIKO®-sorapäällirakenteet (lavat, apurungot)

RIIKO®-sorapäällirakenteet perustuvat korkeaan laatuun. Käytössä asiakkaiden kanssa kehitetyt ratkaisut viimeistelevät RIIKO®-tuotteet vaativiin olosuhteisiin.

RIIKO®-peräasennustelineet

Valmistamme myös nostureiden kiinnittämiseen tarvittavia peräasennustelineitä, jotka räätälöidään auton ja nosturin tarpeiden mukaan joko sylinterilukituksella tai kiinteänä rakenteena ja joko rungon sisä- tai ulkopuolelle asennettuna. Valikoimissamme on myös vakiintuneita malleja perusmitoituksella kilpailukykyiseen hintaan - kysy lisää Jari Riikoselta!

RIIKO®-kauhat

Valmistamme koneurakoitsijoille räätälöityjä tuotteita kuten kaivinkoneenkauhoja. Kun tuotteet on kehittänyt raskaan kaluston pitkän linjan ammattilainen, tuotteiden suunnittelussa on pyritty parantamaan vuosien saatossa korjaus- ja huoltotöiden kautta tutuksi tulleet heikkoudet. Näin on tehty myös RIIKO®-kauhoissa. Kiinnittimet on suunniteltu kestämään ja kauhan rakenne vahvistettu vääntöjäykällä erikoisteräksellä. Kysy myös kuluvia osia kuten huulilevyjä ja kauhanosia!

RIIKO®-metsäkoneperävaunut

RIIKO®-metsäkoneperävaunu on Konekorjaamo Riikosen kehittämä perävaunu metsäkoneisiin.

Metsäperävaunu FTR-20:n käytännön tuomat edut:

  1. Pitkällä matkalla voi siirtää kaksi nippua kerralla.
  2. Lyhyellä matkalla voi kerätä pieneriä tai eri tavaralajeja.
  3. Voi laittaa pitkät ptl veturiin ja lyhyet kärriin.
  4. Pehmeällä maastolla voi kuljettaa kaksi vajaata nippua.
  5. Kuutiometriä kohti tuntituotos on parempi, lisää huomattavasti tehokkuutta (40-100%).
  6. Matalammat ajourat, koska käynti kertoja vähemmän.
  7. Lisää mielenkiintoa työtä kohti.
  8. Korjuu nopeutuu.
  9. Mikä tärkeintä, €€€ lisää.

Yhteydenotto:

Jari Riikonen
+358 400 371 204
jari.riikonen@riiko.fi

Esko Leinonen
+358 50 477 5918
esko.leinonen@riiko.fi