Kesla -puutavaranosturit


Olemme Kesla -puutavaranostureiden virallinen jälleenmyyjä ja toimineet Kesla -nostureiden virallisena asennus- ja huoltopisteenä jo vuodesta 1993.


Tavaralajimenetelmän nosturit

Tavaralajimenetelmän nosturit katkotun puutavaran käsittelyn koviin tehokkuusvaatimuksiin, ilman kompromisseja. Mallisto ulottuu 9 tonnimetristä 14 tonnimetriin.

Useat tarkkaan harkitut yksityiskohdat varmistavat KESLA-nostureiden tehokkuuden ja kestävyyden. Esimerkiksi puomiston ainutlaatuinen V-pohja lisää rakenteen jäykkyyttä ja varmistaa jatkopuomin tarkan ja välyksettömän toiminnan. Avarat hydrauliikkalinjat mahdollistavat nosturin nopeat liikkeet, energiaa säästäen.

Uusissa 21-sarjan KESLA-nostureissa on yhä pidemmälle vietyjä ominaisuuksia: Kokonaan sisäpuolinen hydrauliputkitus ja -letkutus sekä taitto- että nostopuomissa on hyvin suojattu, letkurikkojen riski on minimoitu ja nosturi on helppo pitää puhtaana. Tarvittaessa jatkeen letkujen vaihto on helppoa. Taittopuomin uusi laajakulmanivel takaa parhaan nostotehon puomiston kaikissa asennoissa, kuollutta kulmaa ei muodostu ollenkaan. Uusitun nivelen läpi myös letkutus kulkee hyvin suojattuna. Suurlujuusterästen ansiosta uudet nosturit ovat huomattavasti entistä kevyempiä, lujuudesta tinkimättä.


Z-nosturit

KESLA Z-nosturimallisto alkaa kevyestä 5 tonnimetrin mallista ja ulottuu aina 19 tonnimetriin saakka. Kesla on viime vuosina panostanut voimakkaasti Z-nostureiden tuotekehitykseen, minkä tuloksena on syntynyt huippumoderni 21-sarja. Uusia ominaisuuksia ovat mm. täysin sisäpuolinen hydrauliikkaputkitus ja –letkutus, nyt myös nostopuomissa. KesLINK-riipukkeen ansiosta myös kahmarille menevät letkut ovat suojattuna riippukkeen sisällä. Nostosylinterin laajakulmanivel mahdollistaa tasaisen nostomomentin läpi koko liikeradan.


 • Päätyvaimennetut liikkeet

KESLA -nostureiden kääntö, jatke ja hytin nosto ja lasku ovat päätyvaimennettuja.


 • Perinteinen suora puomi tai tilaa säästävä Z-puomi

KESLA -nosturimallistosta löytyy suorapuomisten vaihtoehtojen lisäksi myös Z -puomisia nostureita, joiden etuna on tilaa säästävä kuljetusasento.


 • Vakio tai korkea pylväs

Useisiin suorapuomisiin nostureihin on saatavana vakiopylvään lisäksi korkea pylväs, mikä mahdollistaa kuormatilan tehokkaan hyödyntämisen.


 • Irrallinen tai integroitu tukijalkapalkisto

Useimpiin nostureihin on valittavissa integroidun tukijalkapalkiston sijaan erillinen tukijalkapalkki. Tämä luo lisää joustavuutta päällirakennukseen.


 • Sopivan pituiset tukijalkasylinterit ja tukijalkojen kuljetusasento

Nostureiden tukijalkoja on saatavana useilla eri sylinteripituuksilla ja tukijalkojen kuljetusasennoille on useita vaihtoehtoja.


 • Vaihtoehdot kaikkiin asennustapoihin

Nosturit on suunniteltu asennettavaksi monipuolisesti: puomin keskiasento auton ohjaamon tai perän suuntaan sekä nosturin asennus ohjaamon taakse tai auton perälle.


 • Hallintalaitevaihtoehdot

KESLA-autonostureihin on varustettavissa avohallintalaitteella tai hytillä. Molemmista löytyy useita vaihtoehtoja.


 • Ohjausjärjestelmät

KESLA-nostureita voidaan ohjata mekaanisella tai sähköisellä ohjauksella. Sähköisistä ohjausjärjestelmistä suosituin on KESLA proC.


 • Laadukas materiaali

Nostureissa käytetään laadukasta korkealujuusterästä (Strenx™).


 • KESLA proTECT-pintakäsittely

Nostureiden pintakäsittelylinja edustaa viimeisintä tekniikkaa taaten kestävän pintakäsittelyn.


 • Laajakulmanivel

Laajakulmanivel lisää nostovoiman tasaisuutta eri puomiston asennoissa.


 • V-pohja parantaa jatkeen tarkkuutta

Puomin pohja on suunniteltu V-malliseksi, jolloin pohjan muoto ohjaa jatkeen ulostuloa jämerämmin ja tekee sen käytöstä tarkempaa.


 • Avara hydrauliikka

Nostureiden hydrauliikka on suunniteltu avaraksi. Se parantaa liikkeiden sujuvuutta ja näkyy myös vähäisempänä polttoaineentarpeena.


 • Putket ja letkut suojassa koko puomin matkalla

Nosturin putket ja letkut on sijoitettu kauttaaltaan puomin sisäpuolelle suojaan. Tämä koskee myös erityisesti nosto- ja siirtopuomien välistä nivelikköä.


 • Huoltoystävällinen suunnittelu

KESLA 21-sarjan nostureiden suunnittelussa on huomioitu niiden huollettavuus. Tämä näkyy huoltokustannuksissa.


 • Kahmarin letkut suojaan KesLINKillä

Keslan kehittämä KesLINK-riipuke pitää kahmarille menevät letkut ojennuksessa ja perinteistä riipuketta paremmin suojassa.


Lue lisää KESLA -tuotteista esitteestä:

Kesla -puutavaranosturit


Kysy lisää!


Esko Leinonen

Myyntipäällikkö

0504775918

esko.leinonen@riiko.fi


Jari Riikonen

Toimialajohtaja

0400371204

jari.riikonen@riiko.fi


Keijo Riikonen

Toimitusjohtaja

0400576541

keijo.riikonen@riiko.fi