Raskaan kaluston innovatiivinen korjaamo ja RIIKO®-päällerakenteiden valmistaja


Yli 30-vuotias Konekorjaamo Riikonen Oy Joensuussa on yksi Suomen suurimpia raskaan kaluston korjaamoja. Merkkivapaa rakenteellinen huolto- ja korjaustyö hyötyajoneuvoihin sekä työkoneiden ja nostolaitteiden korjaus kuuluvat perinteisesti Riikosen palveluihin. Täyden palvelun merkki- ja takuuhuoltoihin sisältyvät myös kuorma-autojen, rekkojen ja muiden hyötyajoneuvojen moottorihuollot akselivälimuutoksista katsastuspalveluihin! Olemme  A-jarrulupakorjaamo. Palveluihimme kuuluvat myös ajo-ja digipiirtureiden tarkastukset ja huollot, kaikki ilmastointilaitehuollot sekä CTI-järjestelmän asennukset, huollot ja varaosat, nostureiden mukaan lukien kappaletavaranostureiden asennukset ja nostureiden määräaikaistarkastukset sekä 10-vuotistarkastukset. Meiltä löytyy myös renkaat ja varaosat raskaaseen kalustoon. Tuomme maahan ja huollamme lisäksi Kilafors Karlavagnen -perävaunut. Kysy lisää!

Konekorjaamo Riikonen Oy tunnetaan myös omista RIIKO®-tuotteista, jotka ovat räätälöityjä ratkaisuja urakoitsijoiden tarpeeseen.  Soravarustus, puuvarustus tai muut innovatiiviset päällerakenteet kuorma-autoihin tekevät hyötyajoneuvosta monikäyttöisen ja tuottavan. Energy Trailer on suosittu raskaan kaluston perävaunu, joka kuuluu myös RIIKO®-tuoteperheeseen. RIIKO®-peräasennusteline on loistava esimerkki yrityksen tuotekehitystyöstä, jota tehdään yhdessä urakoitsijoiden esittämien toiveiden mukaan.

Yrityksen vahvuutena ovat vankka hydrauliikka- ja pneumatiikkaosaminen sekä saman katon alta löytyvät 3D-suunnittelu, koneistaminen, hitsaus. Yhteistyö samalla tontilla toimivan Palvelukonepaja Riikosen kanssa tuo kustannustehokkuutta ja nopeutta konekorjaamon toimintaan.